Foorum69
Pole sisse logitud..
[Logi sisse - Registreeri]
Abi Abi   Vaata kasutajate nimekirja Liikmed   Otsi OTSING   <strong>24h postitused</strong> 24h postitused   Foorumi statistika Statistika   Reeglid Reeglid   Chat Jututuba   tutvus69 Tutvus
Mine lehekülje lõppu
Jututoas: 0 kasutajat

Teade!
Tere külaline, näete teemakohta vaid kolme esimest postitust.

Ülejäänud postituste nägemiseks peate registreeruma
!
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
[Vaatamisi: 32767 | Vastuseid: 247 | Teema Id: 4732]
Autor: Pealkiri: Sõle tänavaprostid
ornitoloog
vanem tagakambriline

Postitusi 203
Registreerunud 11-8-2005
Asukoht Tallinn
Foorumi Raha: 1202

Kasutaja on eemal

Tuju: olemas

[*] postitati 15-8-2005 13:23
Sõle tänavaprostid

Mõni aeg tagasi sattusin öisel ajal Kopli kanti, mõtlesin, et vaatan ka Sõle prostid üle. Kell oli ca 1.30-2.00 ja nii imelik kui see ka pole - täielik tühjus. Minski poe juures vaid mingi paarike guljaaniel. Igaks juhuks sõitsin veel korra vana Rahu kino juurde välja ja tagasi, silmad jõllis igasse bussiootepaviljoni ja põõsasse - no ei midagi. Lõin juba peaaegu käega kui Sõle lõpus Statoili kõrval üht lindu märkasin kõndivat. Jätsin auto tanklas seisma, plika tuli ise minu juurde. No oli ikke päris noorukene....ja küsis mult 3 krooni :x02. Küsisin intiimteenuste kohta aga seda ta ei pidavat tegema, tahtvat ainult süüa osta tanklast. Nii pisikest raha mul polnud ja teda ümber rääkida ka ei õnnestunud.
Siis lõpuks aga silmasin seal ligidal üht päris lindu ka. Tuli samuti ise juurde ja küsis kas otsin omale tüdrukut. No see vähemalt oli välimuse järgi 18 täis. Välimusel polnud viga, ütleksin et lausa kena näolapiga ja norm kehaga, süstimisjälgi kah polnud kuid jättis kuidagi räpaka mulje nagu oleks nädal otsa pesemata...raha küsis ta 120 eeku. Mina neid Sõle omasid ei karda aga panemise tahtmist nagu kah ei tekkinud, seepärast lasin tal 50 eest steriilselt kummilutti imeda, millega ta aga hakkama ei saanudki. Ühel hetkel lihtsalt tundsin, et aitab küll, ennem kulub kummile auk sisse kui asi lõpule jõuab, ütlesin aitäh ja sõitsin minema. Ja rohkem sealkandis ühtegi libu tänaval polnudki...tõsi küll, tegu oli tavalise nädalapäevaga, nädalavahetustel ehk neid rohkem liikvel.
Vaata kasutaja profiiliSaada kasutajale e-mailOtsi kasutaja postitusiSaada kasutajale privaatsõnumSend
sadulsepp
vanem tagakambriline

Postitusi 4822
Registreerunud 6-8-2005
Asukoht Tallinn
Foorumi Raha: 1201683

Kasutaja on eemal

Tuju: mõnus

[*] postitati 15-8-2005 23:00

Olen ka sealkandis vahel linde püüdnud ning korra sain isegi ühe tõeliselt kauni venelanna, selline nooreke ja blondiinike ning väga ilusa näolapiga. Raha küsis palju, vist 200 isegi, aga nägu oli seda väärt. Kepp mitte, tibi hädaldas, et neerud on valusad ning seepärast koera ei tahtnud, tagatuppa ka ei lasnud.
Paugu sain aga probleemideta lahti ja hilisema kontrolli käigus ka ühtegi lisa ei õnnestunud saada.
Selle tibi püüdsin ma aga Kristiine juures asuvast Statoilist, sellest mis kunagi ammu Shell oli.
Vaata kasutaja profiiliSaada kasutajale e-mailKülasta kasutaja kodulehteOtsi kasutaja postitusiSaada kasutajale privaatsõnumVaata kasutaja MSN Messengeri aadressiSend
ats
Eriline lobamokk

Postitusi 2153
Registreerunud 7-8-2005
Foorumi Raha: 24924

Kasutaja on eemal

Tuju: Kikkis

[*] postitati 16-8-2005 09:08

Kristiine statis olen ka mina päise päeva ajal linde näinud. Istusid ühe vana fordi tagapingil, uksed kahelt poolt lahti, mingi jorss oli roolis. Igale möödujale hõikasid ja pakkusid. Igavesed hobud olid, ma isegi ei vaadanud korralikult.
Vaata kasutaja profiiliSaada kasutajale e-mailOtsi kasutaja postitusiSaada kasutajale privaatsõnumVaata kasutaja MSN Messengeri aadressiSend

Teade!
Tere külaline, näete teemakohta vaid kolme esimest postitust.

Ülejäänud postituste nägemiseks peate registreeruma
!
  Mine lehekülje algusesse