Foorum69
Pole sisse logitud..
[Logi sisse - Registreeri]
Abi Abi   Vaata kasutajate nimekirja Liikmed   Otsi OTSING   <strong>24h postitused</strong> 24h postitused   Foorumi statistika Statistika   Reeglid Reeglid   Chat Jututuba   tutvus69 Tutvus
Mine lehekülje lõppu
Jututoas: 0 kasutajat

Teade!
Tere külaline, näete teemakohta vaid kolme esimest postitust.

Ülejäänud postituste nägemiseks peate registreeruma
!
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
[Vaatamisi: 1666 | Vastuseid: 9 | Teema Id: 6506]
Autor: Pealkiri: Starest
kyyynik
Uustulnuk
*

Postitusi 9
Registreerunud 25-1-2010
Foorumi Raha: 25

Kasutaja on eemal

[*] postitati 7-3-2010 17:05
Starest

jõudu kaasvõilejad! Olen siin foorumis ja kogu jahimajanduses uus ja küsin teie jaoks ilmselt elementaarseid asju.......palun kergemat karistust. Tartu hostel Starest pakub soodsa hinnaga laia voodiga ühekohalist tuba (täpselt nii nad ise seda nimetavad). Kuidas suhtutakse seal majas külalistesse tubades? Ei mõtlegi kaaslase ööbimist vaid pigem kuni õhtuni. Üks kohtumine on plaanis ja ei soovi mingeid insitendete ja avalikke vaidlusi hosteli personaliga.
Oleksin väga tänulik vastuste eest.

STARest

kuigi ma eeldan, et igaüks oskab ka ise edukalt googeldada, siis ilus oleks lisada oma postitusse ka link, kust huvilised saavad esmast infi hindade, asukoha ja praegusel juhul ka visuaalse väljanägemise kohta
ja veel, antud hotelli on käsitletud meil ka teises teemas
http://foorum69.org/viewthread.php?tid=2044

[Muudetud: 11-3-2010 sulipoiss]
Vaata kasutaja profiiliOtsi kasutaja postitusiSaada kasutajale privaatsõnumkyyynik's ICQ statusSend
Inkvisiitor
vanem tagakambriline

Postitusi 2467
Registreerunud 8-8-2005
Asukoht Tartu
Foorumi Raha: 3681

Kasutaja on eemal

Tuju: puudub

[*] postitati 7-3-2010 17:29

Kella 23 võib sul seal külaline olla. Vähemalt nii olen seda kohta väisetes adminni käest teada saanud. Kasutanud olen seda kohta päris palju. Mõistlik hinna ja kvaliteedi suhe.
Vaata kasutaja profiiliSaada kasutajale e-mailKülasta kasutaja kodulehteOtsi kasutaja postitusiSaada kasutajale privaatsõnumSend
kyyynik
Uustulnuk
*

Postitusi 9
Registreerunud 25-1-2010
Foorumi Raha: 25

Kasutaja on eemal

[*] postitati 7-3-2010 17:56

Suur tänu Inkvisiitor! Kuritarvitan veel Sinu lahkust, kuna oled seal ennegi käinud. Ütle palun oma kogemusest, kas nädala sees on vaja ette broneerida ka või on toad vabalt saada? Mu kohtumine võib ka ootamatult ära jääda ja ei taha seetõttu liiga pikalt ette bronnida.
Vaata kasutaja profiiliOtsi kasutaja postitusiSaada kasutajale privaatsõnumkyyynik's ICQ statusSend

Teade!
Tere külaline, näete teemakohta vaid kolme esimest postitust.

Ülejäänud postituste nägemiseks peate registreeruma
!
  Mine lehekülje algusesse